Arkkitehti

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko asemakaavoituksen rautainen ammattilainen?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi ARKKITEHTI?

Haemme asemakaavatiimimme vahvaa kaupunkisuunnittelun ammattilaista arkkitehdin vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen. 

Arkkitehdin tehtäviin kuuluvat erilaiset asemakaavoituksen suunnittelutehtävät, kaupunkisuunnittelu, kaavahankkeiden vetäminen, asemakaavojen ja poikkeamispäätösten valmistelu. Arkkitehti ohjaa itsenäisesti konsulttien viitesuunnitelmien ja selvitysten tekoa. Lisäksi tehtävään kuuluvat erilaiset asiantuntijatehtävät, asiakaspalvelu, asiantuntija-, viranomais-, yritys- ja asukasyhteistyö. 

Arkkitehti on mukana yhdyskuntasuunnittelun avainalueen toiminnassa, jossa lähtökohtana on kaupungin strategian mukaisesti kestävä kasvu, vireä kaupunkielämä ja asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii yhteistyötä myös muiden kaupunkikehityksen yksiköiden ja kaupungin palvelualueiden kanssa. 

Odotamme sinulta 

Kelpoisuusehtona tehtävään on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Olet kerryttänyt 5 - 10 vuoden kokemuksen asemakaavoituksesta ja omaat monipuolista tietotaitoa kaupunkisuunnittelusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää maankäyttö- ja rakennuslain hyvää tuntemusta, sekä hyviä esiintymis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta myös konsulteilta tilattavien hankkeiden onnistuneesta ohjaamisesta. Työotteesi on tavoitteellinen, omatoiminen ja järjestelmällinen. Tiimityöskentelyssäsi olet ratkaisukeskeinen ja erilaisia näkökulmia yhteensovittava. Eduksi katsotaan kokemus kuntakentästä ja alaan liittyvän lainsäädännön soveltamisosaamisesta. 

Olet myös avoin oppimaan, kiinnostunut kehittämään työprosesseja ja käytät sujuvasti digitaalisia työvälineitä. Työskentelemme Tiera City- toiminnanohjausjärjestelmässä (ArcGIS pro ja M-files pohjainen) ja AutoCAD Fiksu -ympäristöissä. 

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Järvenpään kaupungilla on vastavalmistuneet työtilat aivan ydinkeskustassa Bulevardikorttelissa. Meillä tehdään hybridityötä ja tarjoamme mahdollisuudet joustavaan lähi- ja etätyöskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Asemakaava-arkkitehti Paula Kinnunen, 040 315 3886 tai paula.kinnunen@jarvenpaa.fi sekä
vt. Kaavoitusjohtaja Hannele Selin, 040 315 2432 tai hannele.selin@jarvenpaa.fi

Toimi on vakituinen alkaen 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Alustavasti suunnitellut haastattelupäivät ovat ke 29.11 ja pe 1.12.2023. Jätäthän hakemuksesi sähköisesti Järvenpään kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Hakuaikaa jatkettu kahdella viikolla ja haku päättyy 30.11 klo 15.00.

Kelpoisuusehdot 

  • Kelpoisuusehtona tehtävään on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja vähintään 5 vuoden kokemus asemakaavoituksesta.

Palvelussuhteen ehdot 

  • Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan
  • Kokonaispalkka sijoittuu välille 3949,55- 4 265,51 euroa/kk valitun työkokemuksen mukaisesti. Voit myös halutessasi esittää palkkatoiveen.
  • Toimistotyöaika 36,25 h/viikko
  • Koeaika on kuusi (6) kuukautta. 


Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.


Hakuaika alkaa: 02.11.2023 13:00Hakuaika päättyy: 30.11.2023 15:00

Jaa ilmoitus