Koulunkäynninohjaaja, määräaikainen, Kinnarin koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta perusopetuksessa?

Olisitko sinä Kinnarin koulun uusi KOULUNKÄYNNINOHJAAJA?

Kinnarin koulu on 900 oppilaan yhtenäiskoulu ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Koulussa toimii myös esikouluryhmiä yhteistyössä perusopetuksen kanssa. Kinnarin koulun uudisrakennus valmistui elokuussa 2019 ja pihan vanha 100-vuotias koulurakennus valmistui peruskorjauksen jälkeen elokuussa 2020. Kinnarin koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään kaupungissa.

Koulumme on uusi ja kehittyvä ja siksi jokaisen henkilökunnan jäsenen kyky ja halu osallistua yhteisen kouluympäristön kehittämiseen ja toimintamallien hiomiseen "ilolla ja yhdessä" on meille tärkeää. Teemme yhdessä positiivista yhtenäistä peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää sekä koulua että omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla koko kouluyhteisön hyväksi. 

Haemme osa-aikaista 31,5h/vko (82,35 %) koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2023-2.6.2024.

Tätä pääset meillä tekemään:

Koulunkäynninohjaajana pääset suunnittelemaan omaa työtäsi yhdessä opettajien ja muiden ohjaajien kanssa. Ohjaajana toimit oppilasryhmien kanssa ja välillä yksittäisiä oppilaita tukien. Koulupäivän jälkeen tehtävät jatkuvat koululla järjestävän iltapäivätoiminnan ohjauksessa.

Odotamme sinulta

Arvostamme ”positiivisen pedagogiikan” tuntemista, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella toimintaa yhdessä muiden ohjaajien ja opettajien kanssa. Monipuolisen toiminnan suunnittelussa yhteistyö ja joustavuus on olennaisen tärkeää. Jokaisen yhteistyötiimin jäsenen työpanos on tärkeä.

Katsomme eduksi

Tehtävissä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus alakouluikäisten oppilaiden koulunkäynninohjauksesta. Tehtävässä toivotaan lisäksi kokemusta erityisoppilaiden kanssa toimimisesta.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Kinnarin koulu tarjoaa kehittämismyönteisen ja ilmapiiriltään positiivisen työyhteisön. Käytössäsi on hyvät työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuudet työnohjaukseen. Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kinnarin koulun apulaisrehtori, Pirjo Tuominen p. 040 315 3598, pirjo.tuominen@jarvenpaa.fi 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 30.11.2023 klo 15 mennessä.

Kelpoisuusehdot

  • Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, lähihoitajan, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai muu soveltuva tutkinto

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2 196,70 €/kk, josta osa-aikaisuuden (82,35 %) mukainen palkka sijoittuu 1 808,98–1 953,70 €/kk välille kokemuksesta riippuen.
  • Järvenpäässä on käytössä vuosityöaika
  • Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta, kuitenkin enintään kuusi kuukautta
  • Rikosrekisteriote esitettävä

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Hakuaika alkaa: 16.11.2023 13:00Hakuaika päättyy: 30.11.2023 15:00

Jaa ilmoitus