Hoitoapulainen, vakituinen

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Oletko rohkea toimeen tarttuja ja yhteistyötaitoinen, joka haluaisi kartuttaa kokemusta varhaiskasvatuksessa?

Olisitko sinä meidän uusi varhaiskasvatuksen HOITOAPULAINEN?

Järvenpään varhaiskasvatuksessa iloitaan ja pysähdytään arjen pienten asioiden äärelle!
Haemme joukkoomme työstään innostunutta hoitoapulaista vakituiseen tehtävään 8.1.2024 alkaen Tahvontuvan sekä Saunakallion päiväkoteihin.

Tätä pääset meillä tekemään:

Hoitoapulaisen työn tarkoitus on tukea varhaiskasvatuksen toteuttamista ylläpitämällä toimintaympäristön siisteyttä, puhtautta ja turvallisuutta vuorovaikutuksessa kasvattajien kanssa. Työhön sisältyy mm. tilojen siisteydestä huolehtimista, liinavaatehuoltoa ja pesulayhteistyötä. 

Odotamme sinulta:

Työ vaatii tekijältään hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä organisoida omaa työtään sekä joustavuutta arjen muuttuvissa tilanteissa. Meille tärkeää on lasten osallisuus sekä toimiva tiimityö. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä ryhmien kanssa ja vaatii tämän lisäksi oma-aloittesuutta. 

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Tarjoamme Sinulle työn tueksi sitoutuneen työyhteisön sekä esihenkilön tuen. 

Lisätietoja: 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi 30.11.2023 klo 15 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Hanna Kettunen p. 040-315 2736.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme  https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme kokemusta hoitoapulaisen tehtävistä, kiinnostusta lasten kanssa tehtävään työhön ja kykyä toimia työyhteisössä hyvässä yhteistyössä tiimien kanssa. 

Palvelussuhteen ehdot

  1. Tehtäväkohtainen palkka on 2083,98 €. Tämän lisäksi maksamme työkokemuslisää (3 tai 8 %) tehtäväkohtaisesta palkasta.
  2. Sopimusala KVTES
  3. Koeaika on kuusi kuukautta
  4. Rikosrekisteriote esitettävä

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Hakuaika alkaa: 16.11.2023 13:00Hakuaika päättyy: 30.11.2023 15:00

Jaa ilmoitus