VARHAISKASVATUKSEN JA/TAI KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN LYHYTAIKAISET SIJAISUUDET

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta varhaiskasvatuksessa tai/ja koulunkäynninohjaajana?

Haemme Järvenpään varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen lyhytaikaisia sijaisia.

Järvenpään varhaiskasvatuspalvelujen tehtävänä on edistää alle kouluikäisten lasten kasvua, oppimista ja hoitoa järjestämällä laadukkaita ja monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Sijaisena pääset tutustumaan useisiin yksikköihin sekä kartuttamaan kokemusta tai kehittämään lisää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi lasten parissa.

Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia Järvenpään kaupungin päiväkodeissa:
Varhaiskasvatuksen opettajille
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajille
Erityisavustajille/avustajille/hoitoapulaisille

Lisää tietoa löydät täältä: Lapsen varhaiskasvatussuunnitelma 

Järvenpään perusopetuspalvelut tunnetaan laadukkuudesta ja monipuolisuudesta. Järvenpäässä on tällä hetkellä  kuusi alakoulua, yksi yläkoulu, kolme yhtenäiskoulua. Perusopetuksessa on tällä hetkellä noin 4400 oppilasta. Koulunkäynninohjaajan sijaisena pääset tutustumaan useisiin yksikköihin sekä kartuttamaan kokemusta tai kehittämään lisää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi koululaisten parissa.

Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia Järvenpään kaupungin kouluissa:
Koulunkäynninohjaajille
Iltapäivätoiminnanohjaajille

Lisää tietoa iltapäivätoiminnasta löydät täältä: Iltapäivätoiminta 


Palvelussuhde ja palkkaus

Noudatamme varhaiskasvatuksen ja koulunkäynninohjaajien sijaisuuksissa KVTES:iä. Maksamme sijaisille tuntipalkkaa. Varhaiskasvatuksen palkat vaihtelevat 12,79 €- 17,03 €/h työtehtävästä riippuen. Koulunkäynninohjaajan ja iltapäivätoiminnanohjaajan palkka 15,01 €- 15,57 €/h työtehtävästä riippuen. 


Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään 18-vuoden ikää
  • Oma-aloitteisuutta
  • Rohkeutta
  • Ryhmänhallintataitoja
  • Kykyä mukautua erilaisiin työyhteisöihin ja tilanteisiin
  • Halua oppia uutta

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen lasten ja/tai nuorten parissa työskentelemisestä.
 

Kun olet jättänyt hakemuksesi meille

  • Soitamme sinulle haastattelusoiton ma-pe klo 12-16 välisenä aikana. Ilmoita meille resina@jarvenpaa.fi, jos sinulla on toiveita haastatteluajankohdan suhteen. Haastattelun jälkeen saat käyttöösi sähköisen perehdytysmateriaalin. 
  • Voit tilata itsellesi valmiiksi rikosrekisteriotteen täältä: https://asiointi2.oikeus.fi/oikeusrekisterikeskus/#/ Rikosrekisteritaustaote on esitettävä mahdollisimman pian, viimeistään 2 viikkoa sijaisuuden alkamisesta.
     

Lisätietoa tehtävästä antaa Resina Rekrytointi ja sijaisvälitys
Elisa Majanen, puh. 040 315 2262, resina@jarvenpaa.fiJärvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Jaa ilmoitus