PERUSOPETUKSEN LYHYTAIKAISET SIJAISUUDET

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta perusopetuksessa?

Haemme Järvenpään perusopetukseen opettajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin keikkatyöhön. 

Järvenpää tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista perusopetuspalveluista. Järvenpäässä on tällä hetkellä  kuusi alakoulua, yksi yläkoulu, kolme yhtenäiskoulua ja lukio. Perusopetuksessa on tällä hetkellä noin 4400 oppilasta.
 Sijaisena pääset tutustumaan useisiin yksikköihin sekä kartuttamaan kokemusta tai kehittämään lisää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi opetuksen parissa.

Sinulta ei edellytetä alan koulutusta, mutta vaadimme aikaisemman kokemuksen opetustehtävistä tai näyttöä ryhmänhallinnantaidoista. Kokemusta saat hyvin kartoitettua ensin koulunkäynninohjaajan sijaisuuksissa. Perusopetuksen sijaiselta odotetaan täysi-ikäisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä mukautua erilaisiin työyhteisöihin, aktiivisuutta, ryhmänhallintataitoja sekä täsmällisyyttä. Pääasia kuitenkin on, että Sinulla on aktiivinen ote työhön, sekä halu oppia uutta.

Kaikilla kouluilla noudatetaan koko perusopetuksen kattavaa Järvenpään kaupungin yhteistä opetussuunnitelmaa.
Tarkempaa tietoa löytyy kouluista;  
https://www.jarvenpaa.fi/opetus-ja-kasvatus/perusopetus/oppilaan-tukeminen ja
iltapäivätoiminnasta;
https://www.jarvenpaa.fi/opetus-ja-kasvatus/perusopetus/iltapaivatoiminta/ryhmat-ja-toiminta 

Lyhytaikaisia sijaisuuksia tarjoamme seuraavissa tehtävissä:
 perusopetuksen opettajat
 koulunkäynninohjaajat
 iltapäivätoiminnanohjaajat

 
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n ja KVTES:n mukaan. 

Kun olet jättänyt hakemuksesi ja videoesittelysi,
olemme yhteydessä sähköpostitse noin kahden viikon kuluttua.
Jos et  jostain syystä saa jätettyä videota, soitamme sinulle puhelimitse.
Varaudu soittamiseen hakemuksen jättämisen  jälkeisten seuraavien kahden viikon aikana maanantaina tai tiistaina.
Arvioimme soveltuvuutesi videon tai puhelinhaastattelun perusteella ja jatkoon päästyäsi saat kutsun perehdytystilaisuuteen.

Voit tilata valmiiksi sähköisen rikosrekisteriotteen. Tämän linkin kautta pääset tilaamaan sen: https://asiointi2.oikeus.fi/oikeusrekisterikeskus/#/

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Jaa ilmoitus