AVOIN HAKEMUS: VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka osaa heittäytyä eikä pelkää uusia haasteita?

Jätä meille avoin hakemus VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN tehtävään

Järvenpään varhaiskasvatus etsii työstään innostuneita ja ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia eri yksiköihin. Työssäsi pääset toteuttamaan tiimisi pedagogista johtajuutta ja hyödyntämään laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelun, toteuttamisen ja arvioinnin taitojasi. Tukea työllesi saat työyhteisön ja esimiehen lisäksi alueelliselta varhaiskasvatuksen erityisopettajalta sekä kieli- ja kulttuuriopettajalta. 

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden loistaa, viihtyä ja kehittyä työssäsi varhaiskasvatuksen opettajana. Työyhteisöissämme on hyvä yhteishenki ja energia.  Järvenpään kaupungilla on laajennettu työterveyshuolto, ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Työnantaja tarjoaa laadukkaat täydennyskoulutusmahdollisuudet. Työnantaja tukee myös omaehtoista kouluttautumista esimerkiksi ajallisesti, ja myös taloudellinen tuki kouluttautumiseen on mahdollista. 

Järvenpään varhaiskasvatuksessa on otettu käyttöön uusi perehdytysohjelma, jolla huolehditaan uuden työntekijän laadukkaasta perehdyttämisestä. Meillä työtä ohjaa jatkuva työn kehittäminen.

Vuonna 2022 Järvenpään varhaiskasvatuksessa toteutetun henkilöstön itsearvioinnin mukaan yksi tärkeimmistä havainnoista oli se, että henkilöstö nauttii lasten kanssa yhdessä oppimisesta, ja kokee päivittäin myötäintoa ja työhyvinvointia.

Odotamme sinulta

Arvostamme taitavaa pedagogista osaamista, hyviä tiimityötaitoja, tvt-osaamista ja sitä, että tuot raikkaat lapsilähtöiset ideasi varhaiskasvatuksen arjen kehittämiseen. Toivomme Sinulta positiivista työotetta, kiireettömyyttä ja läsnäoloa sekä rohkeutta kokeilla uutta ja tarttua haasteisiin. 

Rekrytoinnin eteneminen

Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Kelpoisuusehdot

  • Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
  • Haussa huomioidaan myös varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelevat 
  • Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
  • Valitun on esitettävä rikosrekisteriote

Palvelussuhteen ehdot

  • Tehtäväkohtainen palkka sijoittuu 2850,96-3097 €/kk välille. Tämän lisäksi maksamme tiimivastaavalisää 50 €/kk sekä työkokemuslisää (3 tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta)
  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika on kuusi kuukautta ja määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsuhteen pituudestaJaa ilmoitus