Koordinoiva ohjaaja

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Innostutko työstä nuorten parissa ja kohtaatko innolla uusia ihmisiä? 

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi KOORDINOIVA OHJAAJA?

Ohjausalan Liito-ammattipaja on seinätön, nuorisopalvelujen ja perusopetuksen toimintaympäristöissä toteutettava ammatillinen työpaja, jossa sekä työkokeilijat, että ohjausalan opiskelijat voivat perehtyä ohjaamisalaan ammattina, edistää ammatillisia opintojaan tai pohtia työelämänsä suuntaa. Liito toimii sekä nuorisopalveluilla että perusopetuksen kouluilla, joissa työkokeilijat ja opiskelijat toteuttavat mm. nuorten vapaa-aikaan kohdistuvaa ohjaustoimintaa, koulunuorisotyötä ja koulunkäynnin ohjaajan tehtäviä.

Tätä pääset meillä tekemään:

Koordinoiva ohjaaja vastaa Liito-työpajan toiminnan kokonaisuudesta, Liitoon liittyvästä monitoimijaisesta verkostosta ja sen työskentelyn edistämisestä. Tiivistä yhteistyötä tehdään paitsi nuorisopalvelujen ja perusopetuksen koulujen, myös STEP-koulutuksen kanssa. Liito-työpajalla työtä tehdään koko nuorisopalvelujen henkilöstön kanssa rinnakkain.

Koordinoivan ohjaajan keskeisenä tehtävänä on tukea Liito-työpajalla ohjaustehtäviä harjoittelevien henkilöiden ammatillista kasvua sekä edistää heidän jatko-opintopolkujaan ja työelämävalmiuksiaan. Koordinoiva ohjaaja haastattelee ja valitsee työpajajaksolle tulevat Liito-ohjaajat ja tekee heille työpajajakson suunnitelman. Opintokokonaisuudet suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä STEP-koulutuksen resurssiopettajan kanssa.

Mitä odotamme Sinulta?

Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta, kykyä luoda ja ylläpitää monitoimijaisia verkostoja, sekä kykyä toimia rakentavassa vuorovaikutuksessa toimintaan liittyvien sidosryhmien kanssa, johon kuuluvat myös nuoret ja heidän vanhempansa. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, työpajatoiminnan ja ohjausalan erittäin hyvää tuntemusta sekä nuorisotyön tuntemusta.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Organisaatiossamme ohjausalan Liito sijoittuu nuorisopalveluihin. Työ nuorten parissa on vaihtelevaa ja vauhdikastakin. Nuorisopalvelujen työtiimi on innokas, innovatiivinen ja siihen on helppo solahtaa osaksi ammattilaisten rautaista joukkoa. Puitteiden ollessa kunnossa, on helppoa tuoda omat vahvuudet ja osaaminen nuorten iloksi ja hyödyksi. Lisäksi Järvenpäässä panostetaan valmentavaan johtamiseen ja sisältöjen monipuoliseen kehittämiseen.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Lisätiedot:

Kiinnostaako kuulla lisää? Voit olla yhteyksissä tulevaan esihenkilöösi Anuun (nuorisopalvelujen päällikkö Anu Puro: 040 315 2223 tai anu.puro@jarvenpaa.fi).

Tehtävä on vakituinen alkaen 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Odotamme hakemustasi 30.3.2023 klo 15.00 mennessä. Käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana ja pyrimme etenemään nopeasti haastatteluvaiheeseen.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES 
  • Kelpoisuusehtona soveltuva ammatillinen perustutkinto ja erikoisammattitutkinto tai soveltuva amk-tutkinto
  • Palkka asettuu kokemuksestasi riippuen 2514,19-2715,33 €/kk välille 
  • Koeaika on kuusi kuukautta 
Hakuaika alkaa: 09.03.2023 13:00Hakuaika päättyy: 30.03.2023 15:00

Jaa ilmoitus