Asemakaava-arkkitehti

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi ASEMAKAAVA-ARKKITEHTI?

Haemme kaupunkisuunnittelusta innostunutta tekijää asemakaava-arkkitehdin vakituiseen virkaan 1.5.2023 alkaen. Asemakaava-arkkitehtina johdat asemakaavatiimin toimintaa ja toimit tiimin lähiesihenkilönä. Lisäksi vastaat asemakaavoitusprosessien resursoinnista ja aikataulutuksesta, kaava-asioihin liittyvän sidosryhmävuorovaikutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta, poikkeamislupien valmistelusta ja niistä päättämisestä sekä omien asemakaavahankkeiden suunnittelusta. Asemakaava-arkkitehti toimii kaavoitusjohtajan sijaisena

Odotamme sinulta

Olet näkemyksellinen ja kokenut yhdyskuntasuunnittelun ammattilainen. Olet vienyt kaavoitusprosesseja läpi, ja tunnet prosessin ja sitä koskevan lainsäädännön hyvin. Sinulla on syvällistä osaamista yhdyskuntasuunnittelusta, kaavoituksesta sekä kaupunkisuunnittelusta. Verkostomainen työskentely on sinulle luontaista ja sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme myös itseohjautuvaa toimintatapaa, oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä sekä hyviä neuvottelu- ja esiintymistaitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Työssäsi sinulla on tukena tiivis, asiantunteva ja lämminhenkinen työyhteisö. Järvenpään kaupungilla on vastavalmistuneet työtilat aivan ydinkeskustassa Bulevardikorttelissa. Meillä tehdään hybridityötä ja tarjoamme mahdollisuudet joustavaan lähi- ja etätyöskentelyyn.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kaavoitusjohtaja Sampo Perttula, 040 315 2005 tai sampo.perttula@jarvenpaa.fi

Virka on vakituinen alkaen 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi sähköisesti Järvenpään kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Hakuaika päättyy 30.3.2023 klo 15. 

Kelpoisuusehdot

Viran kelpoisuusehtona on korkeakoulun tai yliopiston arkkitehtiosaston loppututkinto tai vastaava ulkomainen arkkitehdin tutkinto (ylempi korkeakoulututkinto).

Virkaan valitun tulee täyttää maankäyttö- ja rakennuslainsäädännön kaavanlaatijalle asettamat pätevyysvaatimukset ja hänellä tulee olla tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus (MRL 10 § ja MRA 3 § Kaavan laatijan pätevyys).

Palvelussuhteen ehdot

  • Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi hakemuksessa esittää palkkatoiveen.
  • Toimistotyöaika 36,25 h/viikko
  • Koeaika on kuusi (6) kuukautta. 
  • Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Hakuaika alkaa: 16.03.2023 13:00Hakuaika päättyy: 30.03.2023 15:00

Jaa ilmoitus